Melbourne - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu Melbourne - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

Melbourne

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

10 Januari 2006 | Australië, Melbourne

Hallo allemaal,

na een lange rit van 12 uur ben ik gister om kwart voor 7 's ochtends aangekomen in Melbourne.

De busreis ging allemaal goed. We hadden goede plaatsen achter de chauffeur, dus heel veel beenruimte. Onderweg werd er nog een film gedraaid, Hitch, niet heel veel van gezien. Viel zoals bijna elke busreis in slaap. Onderweg zijn we nog twee keer gestopt. Om half 3 hadden we een stop in Albury, op een klein stationnetje, nou daar sta je dan helemaal duf. Toch nog redelijk geslapen ondanks al het getoeter vanwege de kangoeroes die over wilden steken. Raar hoor, die beesten die zo de weg over skippen.

Toen we in Melbourne aankwamen zijn we gelijk naar ons hostel gegaan. We waren daar al om half 8 en konden pas om 2 uur de kamer op. Dus dat werd wachten. Ze hebben hier een tv kamer dus daar hebben we onze tassen neergezet en zijn op de bank gaan liggen en ja je raadt het al, in slaap gevallen. Er kwamen nog een paar jongens die wij al uit Sydney kenden, dus heel die tv room lag vol met duffe mensen.
Toen we eindelijk de kamer op konden eerst maar even slapen. Wel een hele mooie kamer trouwens. Ik ben nu in base hostel in st kilda (www.basebackpackers.com)

Verder nog niet veel gezien van Melbourne. We blijven hier nog tot zondag, dan gaan we voor drie dagen een uitstapje maken over de Great Ocean Road, naar de 12 apostelen en bush walks maken en natuurlijk kijken naar koala's en wombats in het wild. Daarna weer terug naar Melbourne en de dag erna naar ons werkadres. Maar eerst nog even hier dus.

Hoe is het daar in Nederland? Vind het nog steeds leuk om te lezen wat jullie allemaal doen, dus ondanks dat ik alweer bijna een maand weg ben hoeven jullie niet te stoppen met mailen hoor!

Kus Annelies

• 10 Januari 2006 - 08:57

LD:

Een tussenuur; dus even de tijd om je site te bekijken. Antwoord op je vraag: natuurlijk vinden we het leuk om jullie belevenissen te volgen!!! En, we blijven je mailen, sms-en en bellen. Heb inmiddels, op school, al jullie foto's bekeken. Geweldig, wat een avontuur!Ben zeer benieuwd naar de eerste foto's van koala's en wombats. Maar wanneer komen nou die haaien?! Veel plezier in Melbourne en omstreken. En, geef je ogen goed de kost. Liefs en DK, LD.

• 10 Januari 2006 - 09:02

Matthijs:

Yo Annelies, echt kicke dat je het zo naar je zin hebt. Ik kom waarschijnlijk langs met pa als in je Thailand zit. We twijfelen nog tussen een lang weekend of een mid-week.

Ciao Matthijs

• 10 Januari 2006 - 09:32

Glurkie:

Die Great Ocean Road.. lijkt me geweldig. Waarom kende ik dat niet toen ik daar was! Heel veel plezier, en de groetjes aan die apostelen;)!

Dikke kus

• 10 Januari 2006 - 13:10

Bartje:

liesje, wanneer komen er weer is een paar foto's ben benieuwd.
    kus bart

• 12 Januari 2006 - 06:25

Marianne Elsenburg:

Hoi Annelies,

Geniet van je verhalen! Kijk vaak even op je site! Jammer dat dit in onze tijd onmogelijk was, maar wij overwegen over een paar jaar ook dit werelddeel te bezoeken. Van de week weer begonnen op school! Het AZC gaat sluiten, dus een aantal leerlingen wordt overgeplaatst; een emotionele gebeurtenis. Echt heel triest!
    Groetjes en tot mails!

• 12 Januari 2006 - 08:45

Rieke:

al mijn kindjes kijken nu mee. we zijn met australie bezeig. bedankt voor je geweldige kaart. groetjes auntie.