Philip Island - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu Philip Island - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

Philip Island

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

18 Januari 2006 | Australië, Melbourne

Hallo Allemaal,

Ben even weg geweest maar hier ben ik dan weer met allemaal nieuwe verhalen.

Afgelopen zaterdag hebben we met z'n zessen een auto gehuurd en zijn we naar Philip Island geweest. We zouden 's ochtends vroeg weggaan, maar helaas stopte de auto er al mee toen we nog niet uit melbourne weg waren. Kon niet meer repareerd worden dus we moesten wachten op een andere auto. Uiteindelijk konden we om half 12 weg, hehe eindelijk. Onderweg moest er nog even een tussenstop gemaakt worden om voor de mannen een fototoestel te kopen, na ongeveer een uur kwamen ze er achter dat ze dat toch niet wilde, ja hoor mannen;) Dus wij weer verder. We reden achter elkaar aan, maar helaas namen wij de verkeerde afslag. De andere zouden op ons wachten bij de eerste Mac, en ja daar hielden we nog even een korte stop. Mannen ;) Om 3 uur eindelijk aangekomen op Philip Island. Daar gelijk naar het Koala park. Wat een leuke beestjes zijn dat. Daarna naar een wild life park, waar we kangoeroes konden voeren. Ook nog Dingo's, tasmania devils enz gezien. Daarna met z'n alle pizza gegeten. En ja toen kwam het hoogte punt van alles, de pinguin parade. Wat een toeristische attractie was dat zeg, maar wel leuk om te zien. Aan het strand was een soort van tribune gebouwd en vanaf daar konden we de pinguins het water uit zien komen. Erg grappig al die kleine beestjes. Toen ze allemaal het strand op waren gingen ze de duinen in, daar zagen we ze vlak langs komen. Toen we weer weg reden moesten we eerst nog even onder de auto kijken of er niet per ongeluk eentje verdwaald was. Maar niets te zien.
Om 12 uur thuis en behoorlijk moe!

Tot snel!
Dikke kus Annelies

• 18 Januari 2006 - 11:45

Bartje:

jaja tis wat het zo'n reis. Super leuk om zo nu en dan is te lezen hoe het daar ook alweer is!!
    blijf genieten.
    kus bartje

• 18 Januari 2006 - 12:56

LD:

Hey Berry,
    Er komt maar geen eind aan jullie ontdekkingen. Ik blijf het fantastisch vinden je enthousiaste verhalen te lezen en je mooie foto's te bekijken. Vooral over al die dieren natuurlijk. Over dieren gesproken, afgelopen zondag heb ik (tijdens de vogeltelling op het Brielse Meer en in de Bernisse) één IJsvogel, één Casarca, vier Nonnetjes e.v.a. soorten gezien. Ook zo'n 3000! Meerkoeten geteld. Deze laatste ook nog eens in mijn slaap; dus heb ik er eigenlijk 6000 gezien. Bovendien dreef er, geloof het of geloof het niet, een heuse (speelgoed)pinguin in het Brielse Meer! Toch een aardige overeenkomst tussen DU en UU. Berry, blijf ons over je bezigheden op de hoogte houden!
    Liefs en een DIKKE kus, LD.

PS Zal je Krajicek flink aanmoedigen?!

• 18 Januari 2006 - 14:43

Petra:

wow.....wat een leuke foto's! je zit ons een beetje lekker te maken ...dikke pakkerd

• 18 Januari 2006 - 16:10

Victor:

Toffe foto's zeg.Zijn die koala's echt zo lief en onschuldig als ze er uit zien? Groetjes en -X-je Victor

• 19 Januari 2006 - 14:05

Matthijs:

Yo Annelies, ik ben er al te laat mee, maar die kangoeroes moet je nooit aaien of voeren. Dat is backpack-les 1.Effe erg in hebben in het vervolg.

Ciao Matthijs.