Nu echt stoppen!
Door: Annelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
11 Februari 2006 | Australië, Merrigum
Hier even een noodkreet!!
Alsjeblieft geen post meer sturen naar Merrigum. Ik heb nog steeds niets ontvangen dus het duurt langer dan 10 dagen, nu al 2 weken. Als jullie nu nog iets versturen ben ik (gelukkig) alweer uit Merrrigum vertrokken. Willen jullie toch nog iets versturen dan kan dat naar het volgende adres:
Annelies van Riet
c/o Work an Travel Company
Locked Bag A4015
SYDNEY SOUTH
NSW, 1235
Australia
0027420
En dan mijn achternaam even onderstrepen. Als ik weer in Sydney ben kan ik de post lezen en kan ik het ook door laten sturen dus hier komt het altijd aan.
Verder gaat alles nog goed. We zijn weer volop aan het werk. Elke dag weer plukken en ja we hebben de 9 bins gehaald wat betekent dat we per persoon 2500 kilo fruit hebben geplukt op 1 dag. Ja ik word er nog sterk van ook. Afgelopen dagen hebben we pruimen geplukt en komende week zijn de peren aan de beurt.
Gister nog even met het hele dorp naar de pub geweest. We zijn nog steeds in trek en werden door de mannen verwelkomt met luid keels GVD (hebben wij ze niet geleerd hoor ;)), en bedankt en de hele pub keek onze kant op. En daar stonden we dan in de deuropening. Ok Hi everyone we're the Duchties! Ze hebben ook de Dutch Hug geïntoduceerd, wat betekent dat ze een kroel krijgen van ons samen. Rare lui hier maar helemaal tevreden.
Het begint hier nu ook echt koud te worden. Overdag valt het nog alles mee, maar 's avonds is het niet leuk meer. Lig met een lange broek en trui aan in bed en het is nog steeds freezing. Donderdag ochtend moesten we werken. Om half 6 de wekker en toen rolde we bevroren ons bed uit. Snel onze korte broek aan en T-shirt. Brrr koud hoor. Op de gaarde was het ook koud, mijn handen leken wel van ijs. Maar dacht dat het aan mij lag en het allemaal wel meeviel. Toen kwam het weerbericht op de radio: Waaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh 9 graden, en ik sta er zo bij!! Korte broek en T-shirt. Het leek wel of ik ter plekke helemaal bevroor en mijn lijf wilde ook echt niet meer. Wat een ellende maar gelukkig na 3 uurtjes werd het iets warmer. Voor vannacht hebben we een extra deken gekregen van de campingbaas. JOEHOE!!!
Tot snel!!!!
Dikke kus Annelies
11 Februari 2006 - 11:56
Victor:
Oh oh ik hoop maar dat je mijn pakket nog op tijd ontvangt het zou zonde zijn als je dat zou missen met al dat lekkere snoep er in xxx victor -
13 Februari 2006 - 08:00
Eef:
Haai!! Ik hoop ook maar dat mijn met zorg uitgezochte kaart nog aankomt... :(...Succes met de peren! X Eef -
13 Februari 2006 - 14:04
Glurkie:
Hey lief,
gelukkig heb ik 'n adresje in Nieuw Zeeland;)! Mijn pakje in Merrigum heb je gelukkig binnen een week gekregen, de volgende ligt in NZ op je te wachten!
Dikke kus! -
13 Februari 2006 - 15:17
LD:
Hey Berry,
Het is wat met die kaarten en pakjes. Je geduld wordt wel op de proef gesteld. Kunnen ze niet wat van die kangoeroes als postbesteller inzetten? Er zijn 5 kaarten en een pakje onderweg. De kaarten naar Merrigum, het pakje naar Sydney (en dat is geen grapje als je begrijpt wat ik bedoel...).
Hoe is het met het plukken van PPP? Welke van de drie vullen nu de bins? Heb je al iets van de Olympische Winterspelen gezien? We (let op "we") hebben toch al mooi 1x goud en 2x zilver gewonnen! Als jij zo door blijft plukken, kweek je stalen armspieren die jou wellicht naar de Zomerspelen kunnen brengen. Kogelstoten of roeien lijken mij dan wel iets voor jou. Dus, blijven plukken/trainen hoor!
Liefs, LD. -
13 Februari 2006 - 16:22
Benny:
hej lieverd
bedankt voor je lieve kaart! deed me goed!! dikke kus -
14 Februari 2006 - 09:52
Matthijs:
Yo Annelies, happy valentine!!!
Ciao Matthijs -
Mam:
Ha Annelies, Happy valentines day!!!Gezellige dag in de gaard en amuseer je! -
16 Februari 2006 - 18:22
Sander:
Merrigum is a small Goulburn Valley town just a few kilometres to the west of Shepparton and its satellite, Mooroopna. The valley is known as Australia’s fruit bowl and in spring is a sea of colour as millions of trees burst into blossom. Much of the fruit of the subsequent harvest ends up at the nation’s largest deciduous fruit canning and exporting plant, which operates out of Shepparton.
;)