Bijna over
Door: Annelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
27 Februari 2006 | Australië, Merrigum
Nog twee dagen en dan is ons plukavontuur alweer voorbij. Dat hebben we op een gepaste wijze afgesloten met een feestje in de lokale pub. Iedereen had het er al een week van tevoren over. Het enige wat wij hoorden was, the dutchies en dan gelach. Ok dan. En ja hoor. Vrijdag was iedereen in de pub en ze waren allemaal al naar ons op zoek. Licht ging uit 4 mannen (ventjes) op de bar en toen de muziek weer aan. En toen ging haast alles uit. Er was nog wel een dronkenlap die alleen z'n petje ervoor hield en toen zo stom was om gewoon op z'n gemakkie van de bar te stappen, ja dat was een hoge en vooral harde val. Ach arm kind. Wij moesten daarna de bar op, maar hebben het gehouden bij een liedje en wel, Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht. En ei ei ei. Ok, iedereen teleurgesteld. Maar wel een leuke avond. Dinsdag nog even gedag zeggen met een drankje en Hollandse dropjes bij onze cabin en dan zit het er echt op.
Vandaag de laatste dag gewerkt. Moest alleen plukken want Jose is allergisch voor perziken. Ik heb toch nog in mijn eentje 2000 kilo geplukt. Iedereen nog even een dikke kroel gegeven. Iemand riep nog toen we weg liepen, NOOOOOOOOOOO Not ME DUTCHIES!!!
Dikke kus Annelies
27 Februari 2006 - 10:05
LD:
Hey Berry,
Vanmorgen weer naar school. Wel een hele overgang van "Choco mit Sahne" naar "koffie uit de automaat". Maar, gelukkig is de kans op vallen hier kleiner dan op de pistes / loipes. Jullie gaan binnenkort ook flink verkassen. Doorkruis heel (lukt dat wel?) NZ en blijven GENIETEN hoor!
Heel veel plezier in NZ, GAJ en een DIKKE kus,
LD. -
27 Februari 2006 - 15:55
Chantal:
Hoi Wijffies!!!
Hartstikke bedankt voor jullie verjaardagskaartje.
Hij is perfect op tijd gekomen. Echt heel leuk.
Blijf jullie volgen!!!!
xxx -
27 Februari 2006 - 21:04
Matthijs:
Yo Annelies, ik hoorde van pa dat je in Australië zit, veel plezier nog.
Ciao Matthijs -
28 Februari 2006 - 07:01
Glurkie:
Hey kanjer!
Veel plezier de komende dagen in Melbourne, en succes met het voorbereiden van de reis naar Maori-land!!
Hele dikke kus!