Weg uit Sydney!
Door: Annelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
09 Mei 2006 | Australië, Sydney
Ja hier komt ie dan.....we gaan weg uit Sydney! Ja wat een verassing he. Werk vinden lukt niet echt,alhoewel ik vandaag wel gewerkt heb maar dat later. Het wordt hier ook steeds kouder, vanochtend moest ik vroeg op en had het gevoel of ik op een ijsbaan stapte toen ik de straat op ging, brrr echt koud. En daarnaast hebben we Sydney wel gezien zeker nu al onze vriendjes ook weg zijn.
We weten nog niet precies wanneer we vertrekken maar in ieder geval deze week nog. We gaan de Oost-kust doen. Hoelang we daarover gaan doen is allemaal nog niet bekend. We willen onderweg nog wel gaan werken want nu we hier niet gewerkt hebben moet het toch ergens gebeuren. Maar heb er heel veel zin in en ben ook weer happy!
En vandaag dus gewerkt. Moest al om kwart over 6 mijn bed uit wat best lastig was. Om half 8 zat ik in de trein en om kwart voor acht stond ik voor een mega kantoor waar ik graag als wat anders had willen werken dan assistant catering. Ja ik moest bij Qantas in de kantine werken. Ik had daar dus gewoon mijn broodje moeten halen als manager van iets, maar ja niemand die onder de indruk was van mijn opleiding en de stageplaats op de afdeling "luchtvaart" bij TUI.
Het was wel heel leuk. Allemaal Aziatische vrouwtjes en dit keer echt aardig. Ze wilde alles weten over Nederland en lagen in een deuk als ik iets in het Nederlands zei en moest dat dan ook de hele tijd doen. En vrouw uit Singapore vroeg, Is Dutch the capital of Holland? Uh no. En nog meer van zulke vragen. Maar er is ook nog gewerkt natuurlijk. Ik stond 's ochtends bij het breakfast. Er kwamen daar dus gewoon mensen binnen, naja gewoon ook piloten dus na een paar minuten was ik de kou alweer vergeten en kreeg ik het er warm van ;) Maar ok het werk. Ja wat deed ik. Toast onder de rooster doen (en toen per ongeluk ook mijn eigen vingers, dat doet zeer en nu heb ik dus niet alleen een bolle kop maar ook nog een dikke vingers van de blaren die erop zitten) en dan met bacon and egg en zulk soort dingen. Af en toe was het echt heel druk maar gelukkig had ik het allemaal onder controle. Hier eten ze ook dat vieze vegemite. Dat spul is heel zout,wist ik veel hoeveel je daarvan op een toast moest smeren dus ik deed dat net als boter. Kwam er een vrouw die er niet zoveel op wilde dus ik deed er iets minder op,ze schrok zich rot hoeveel ik erop deed. Dus die andere zullen we de hele dag heel veel gedronken hebben. Foutje. Toen het ontbijt over was kwamen de broodjes en de warme dingen. Ik stond bij de broodjes. Lekker de hele dag smeren en die mensen willen daar de ranzigste dingen op d'r brood maar goed ik smeer alleen. Om 3 uur was ik weer klaar en had ik echt een leuke dag gehad.
Nog niet in slaap gevallen?
Verder heb ik niet zoveel te vertellen geloof ik. Heb jullie alweer genoeg lastig gevallen met mijn dag werken. Ja als je maar 1 dag werkt maakt zo'n dag veel indruk op je. Hihi!
Oh ja wat ik nog kwijt wil:
1. Mik & Saar! Wow Super! En op maandag zoals jullie wilde. Is het ook 's ochtends? Echt iets waar ik vrolijk van werd! Moest het bericht wel twee keer lezen want kreeg het midden in de nacht bij mij! Whoeeeeeeeee
2. Mam en Pap ik houd van jullie! Oh ja Frietje ik vind jou ook echt heel aardig hoor!
3. Groetjes aan Brabant!
Ik laat jullie snel weten als ik meer weet over mijn reis!
Dikke kus Annelies
09 Mei 2006 - 13:10
NimroD:
he lief liesje kan je zo'n pot smeersel voor me meenemen? lijkt me wel lekker nl!
10 Mei 2006 - 06:03
Victor:
Hoe smaken jou vingers nou met Bacon and Egg?
Sterkte straks weer met rondreizen XXX Victor -
10 Mei 2006 - 11:09
Matthijs:
Yo Annelies, ik mag jou ook wel, een beetje als een zus lijkt 't wel.
Ciao Matthijs -
13 Mei 2006 - 09:36
Mam:
Hallo, ik ook van jou!! goede reis naar het oosten, het is daar weer iets warmer he? Het wordt hier de komende week frisser, misschien zitten ze er wel naast.Voorlopig nog lekker hier.Dag juffrouw van de catering, tot in Byron Bay.
gr. van ons, liefs. -
15 Mei 2006 - 14:21
Patrick, Jacqueline & Sven:
Ik wou graag twee Quarderpounders, Twee midium friet met frietsaus, en twee milkshakes banaan, ohw nee doe maar één milkshake banaan en één grote cola. Hahaha moest wel lachen om je verhaal, ik zie je al helemaal staan daar in die kantine. Nog bedankt voor je sms-je, was alleen vergeten om mijn telefoon mee te nemen, dus rustige week achter de rug. Héél veel plezier met verder reizen en hopelijk krijg je weer goed weer mee. Kus en kroel van: Patrick, Jacqueline & SVEN!! -
15 Mei 2006 - 17:16
Auntie:
terug uit rome, en weer aan het werk! veel plezier verder. -
15 Mei 2006 - 20:18
Kroeltje:
leuk zoon life verhaal van dolfinarium ha ha ....have fun verder xxx kroeltje