Winter Wonderland! - Reisverslag uit Darwin, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu Winter Wonderland! - Reisverslag uit Darwin, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

Winter Wonderland!

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

05 Juni 2006 | Australië, Darwin

Hallo Allemaal,

De winter is hier 1 juni begonnen, maar niets van te merken hier, het is hier in Darwin tropisch!

Na Airlie Beach zijn we naar Magnetic Island gegaan. Echt een super eiland en alles echt relax daar. We zijn daar 3 dagen gebleven en hebben daar een auto gehuurd om het eiland een beetje over te crossen. Het was de eerste keer dat ik links moest rijden en met links moest schakelen maar het ging allemaal erg goed. We hebben daar 2 wandelingen gemaakt en gesnorkeld. Ook nog wallabies gevoerd.

In Cairns heb ik gedoken in het Great Barrier Reef! Echt geweldig! Ik was weer de nerd van de groep, want om een of andere reden kon ik niet laag in het water blijven maar dreef ik elke keer weer omhoog wat ik ook probeerde het lukte me niet. Extra gewichten hielpen ook niet. Ik moest dus de hele tijd mee aan de hand van de instucteur. Erg leuk maar als hij iets aanwees voor de andere ging ik weer omhoog en moest hij me aan mijn flipper weer omlaag trekken. Dat is wel een paar keer gebeurd. Daarnaast liep mijn bril ook steeds vol met water dus had ik halve ogen in mijn bril. Maar weer erg om gelachen. Heb een zeeschildpad aangeraakt, echt een leuk beest en best zacht. Nog gebeten door een klein *** visje, dat er wel erg mooi uit zag, paars. En Nemo's gezien!

Gister zijn we naar Darwin gevlogen via Brisbane. Dat was dus een aardig vluchtje. Maar wel weer leuk. Twee keer stijgen en twee keer dalen. We kwamen midden in de nacht aan dus gelijk naar bed gegaan was te moe dus kon echt niet slapen. Hier zijn we ook weer herenigd met Joost en Floris. Erg gezellig allemaal.

Oh ja en nog even een stukje over de stalker. Die kwamen we weer tegen in Cairns en ja die vloog dezelfde dag als ons naar Darwin dus die hebben we hier ook al weer gezien. Het houd maar niet op ;)

Woensdag ga ik met Jose en Joost een 2 daagse tour doen naar het Kakadu National park. Dat is het grootste van Australie. En ga we gaan daar crocodilles in het wild zien. En ik hoop ook eten :)

Tot de volgende keer maar weer!

Hele dikke kus Annelies

MAM IK DENK AAN JE!!!!

• 05 Juni 2006 - 11:53

Victor:

Ahhhhhh!!!! Krokodillen eten?Pas maar op dat je zelf niet wordt opgegeten,ik denk dat ze nog wel wat gevaarlijker zijn dan die Dingo's.Maar ja dat heb je ook overleefd,dus dit zal ook wel weer goedkomen,laat je me het ook effe weten hoe het smaakt?Mischien kan je er wel een lekkere satesaus bijmaken? hahaha groetjes en dikke kus Victor

• 06 Juni 2006 - 04:00

Loes:

Wat een verhalen zeg! Het was wer super om je gister te spreken.. ik spreek je snel weer!
    Dikke kus van mij!
    ps. heb gister niet op een "knop" gedrukt, wilde geen vieze handen.. ;>
    xxx

• 06 Juni 2006 - 05:28

Jurgen:

Hey stalkertje!! ik ben er nu echt helemaal klaar mee:-)! dat je me stalkt tot cairns en ook nog je vrienden hiervoor moet inschakelen is tot daar aan toe, maar dat je daarna gewoon doorgaat door op dezelfde datum naar darwin te vliegen en ook nog uitgevogeld hebt in welke hostel ik zou zitten en daarom het hostel daar tegenover hebt genomen en dan ja ja ik ben nog niet klaar!, ook een 2day tour voor dezelfde dag hebt geboekt gaat me nu net iets te ver!!! ik ben dan ook blij dat ik straks weer snel uit darwin vertrek. Maar goed je zult me toch wel weer vinden, zucht!! nou stalkertje nog veel plezier tijdens je stalkertrip door oz.

Take care, je ex-stalker

ps. hoewel gestalkt te worden niet leuk is, was het altijd wel weer leuk om jullie tegen te komen

• 07 Juni 2006 - 07:38

Matthijs:

Yo Annelies, heel de familie heeft je in het fotoalbum van José zien staan met een amsterdammer. Je hoeft niet meer naar huis te komen. Sorry, maar het is niet anders.

Ciao Matthijs

• 11 Juni 2006 - 08:17

Sharon:

He Tante Annie, iedereen wist van je site, maar ik niet. haha. Blond he. Ik ben blij dat je het naar je zin hebt!!!! Je hebt ons nieuwtje al gehoord he. Je gaat er toch niet speciaal voor terug komen he, want het is NO big deal hoor, even tekenen en hupsekee, een vrije dag. Oke ietsjes meer, maar ben je hier, ben je uiteraard van harte welkom. Je merkt aan dante wel dat je nu lang ben hoor, als je zegt tante annie, kijkt hij je aan of hij water zit branden. haahha. Veel plezier en een hele dikke kus van ons 3en. Doe voorzichtig!!!!!!