7 Maanden!!!! - Reisverslag uit Darwin, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu 7 Maanden!!!! - Reisverslag uit Darwin, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

7 Maanden!!!!

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

12 Juli 2006 | Australië, Darwin

Hallo Allemaal,

Ja vandaag alweer 7 maanden weg. Wat gaat het snel zeg!

Het gaat hier nog steeds erg goed. Heb het nog steeds erg naar mijn zin bij Cafe Tonic en ja de afwas bevalt ook nog wel een beetje.
Kom hier allemaal leuke mensen tegen. Paar dagen geleden zat de baas van de gaarde van Merrigum waar ik fruit geplukt heb op het terras. Diezelfde dag zat er ook een groep bejaarden. Ze vroegen waar ik vandaan kwam, nou Nederland. Er was een vrouw bij die ook in Nederland gewoond heeft en ja hoor hoe toevallig ook nog eens in Rotterdam op de pleinweg. Was dus weg leuk. Verder vermaak ik me daar ook nog wel. Allemaal leuke collga's en het is vooral een voordeel dat ik daar alles kan eten en drinken wat ze daar hebben. Geluk dat ik vaak 's avonds werk want eet sinds maanden weer een beetje normaal en gezond.

En ja de afwas bij Uno. Niet echt veel over te vertellen. Nog steeds niet echt een top baan. Joost moet me af en toe nog helpen maar dat lost hij goed op door zijn familie te laten bellen zodat ik toch nog steeds alles alleen moet doen;) Maar ik word steeds beter en steeds sneller, dus over een tijdje is dat niet meer nodig. Mijn gare schoenen hadden het ook begeven. Zat een gat in dus ik liep zeven uur met natte voeten maar dat heb ik vandaag even opgelost. Heb nieuwe schoenen gekocht. Behoorlijk belachelijke maar ach je moet wat. En erg gelachen toen ik ze ging kopen. Ik ben in ieder geval erg snel met afwassen want er zit geen profiel onder.

Ben ook voor het eerst door een gevaarlijk dier gestoken/gebeten. Een fire Ant!! Mijn voet werd aan de onderkant dik en mijn tenen een beetje, heeft een nacht geduurd en toen was het over. Ja was lekker lomp want was in het park in een mierenhoop ofzo gaan zitten. gelukkig was het maar 1 fire ant, maar helaas liep er nog een gek soort mieren met een groenekont en die hebben me wel volop te pakken gehad. Zit nu dus onder en het jeukt volop! Lekker dan!

Deze week werk ik als een dolle. Werk ongeveer 75 uur. Het ergste moet nog komen want vrijdag, zaterdag en zondag werk ik 13,5 uur per dag. Maar dat overleven we wel.

Verder gebeurt hier niet zo heel veel anders. Kan niet wachten tot Marloes en Mariska hier weer zijn en dat duurt gelukkig niet lang meer. Eindelijk weer met z'n vieren!!

Tot de volgende keer maar weer! En iedereen: Geniet van de vakantie en het mooie weer!

Dikke kus Annelies

• 14 Juli 2006 - 04:53

Hey Berry,
    Wat een werktijden! Maar "elk nadeel heb ze voordeel". Je moet zo langzamerhand wel een "GROOTverdiener" zijn. Denk je wel aan je conditie? Die vuurmieren zoeken altijd de gemakkelijkste prooi!...
    Heb je schoenen van kangoeroeleer of zijn ze van "universeel plastic"? Ik heb net bootgympen gekocht, want over 4 dagen gaan we het zeegat uit. De pillen tegen zeeziekte zitten al in m'n plunjezak. Berry, blijf GENIETEN!
    LDK,LD.

PS Kan vanaf vandaag internetten via ADSL.

• 14 Juli 2006 - 09:24

NimroD:

oef je werkt wel erg veel hoor! kijk je uit dat je niet overspannen raakt? als karin nou naar australie komt, kan je haar dan van een gratis maaltijd voorzien? :p ik zou ook wel naar australie willen hoor! al die hollandse meisjes daar die duur mieren in de billen worden gestoken! was ik maar dokter!

• 20 Juli 2006 - 19:43

Kroeltje:

zo was alweer een tijdje geleden maar zat in een wk dip hahaha grapje,nog steeds leuke verhalen ,oke uitgezonderd dat je gestoken bent.aardige lange dagen maar ach het verdiend en je kan niks uitgeven hahah.xxx je kroeltje

• 20 Augustus 2006 - 11:52

Hey Berry,
    Uluru komt steeds dichterbij. Veel plezier in ULURU - KATJA TJUTA NATIONAL PARK.
    LDK, LD.

PS Yerseke: De mosselen waren niet groot, maar wel heel smakelijk. Ik reken op je voor 2007!

• 04 Januari 2008 - 12:15

Hey Berry,

Bijna vergeten op deze site te melden: het aller, aller, allerbeste voor 2008!!!

LDKLD.

PS Wanneer kom je weer eens langs...?