Schoenen uit! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Annelies Riet - WaarBenJij.nu Schoenen uit! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

Schoenen uit!

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

20 November 2006 | Thailand, Bangkok

Hallo Allemaal,

Hier weer even een berichtje vanuit Thailand.
Eerst even iets van huishoudelijke aard...mijn verjaardag vier ik niet de 16e maar vrijdag de 15e! Hoop dat jullie die datum allemaal vrij houden. Dit zal niet meer veranderen. Hoop dat jullie er allemaal zijn. Ga mijn verhaal namelijk maar 1 keer vertellen ;)

We zijn vandaag terug gekomen van een wildlife safari. Dat hebben we gedaan in het Khao Yai National park. Ja jullie zullen wel weer denken komt ze weer maar het is echt waar...het was weer super. We hebben echt veel dieren gezien. Apen, vogels (ijsvogel,toekans enz enz, schorpioen en nog veel meer. We hadden een leuke gids die zelf heel erg enthousiast was. Elke keer als hij iets zag rende hij de auto uit en riep hij naar ons, run run gibbons here faster faster! Maar weer erg leuk. We zijn daar met de trein naar toegegaan. 3e klas wat een luxe. Houtenstoelen en dan drie en een half uur voor nog geen 50 euro cent. Er zaten alleen maar thaise mensen in de trein en we werden dan ook volop bekeken. Iedereen hing uit de trein, veel balen rijst kortom echt thais. Het andere echte thaise dat we meegemaakt hebben is een cowboy feest. Ook daar waren we de enige niet thaise en we werden weer door iedereen bekeken. Ik liep met mijn fototoestel en iedereen wilde graag op de foto. Ze hadden er alleen maar lokaal eten, we moesten er dus aangeloven en ja hoor we waren de l*l! We hadden noodles, die waren zo heet,dat dat bestaat. Ik dacht echt dat ik in de fik stond en dan zal je denken dat heb ik ook wel eens gehad, nee kan niet ik kon echt vuurspugen. En die vrouw maar lachen. Ze vroeg of we het heet wilde, vraag me dus af wat heet is. Maar goed wat te drinken gehaald. Zat in een flesje dus niets mis mee, maar tot mijn verbazing werd dat in een plastic zakje met een rietje. Maar het was erg gezellig met de thaise cowboys.

Nog iets... hier moet je overal je schoen uit doen. Ja daar gaat mijn resultaat van 11 maanden met slippers douche. Zit nu in een internetcafe waar je dus ook je schoenen uit moet doen, maar het kan erger. Was pas in een tempel, waar je ook je schoen uit moet doen. Ok dat doen we altijd netjes. Maar ook bij de toiletten werd dat verwacht. Nou weten jullie misschien dat de toiletten hier niet al te fris zijn, vaak alleen een gat in de grond dus dat ging met toch even te ver. Wat ik hier verder mee wil zeggen en waar ik naar toe wil, geen idee wilde het gewoon even kwijt.

Bij mijn andere bericht schreef ik het al..morgen naar de river kwai. Ja morgen echt naar de river kwai. En dan naar Ko Phi Phi naar Rick!

Tot de 15e allemaal!

Dikke kus Annelies!

• 20 November 2006 - 11:57

Nimrod:

leuk dat je bijna weer thuis bent! ik heb erg zin in om je weer te zien bij je feestje, het gaat heel leuk worden! ik kom wel pas laat want moet eerst trainen nog in rdam!
    veel plezier met je laatste dagen daaro!
    kus enzo

• 20 November 2006 - 12:03

LD:

Hey Berry,

Jie sip tsie, jie sip sahm, jie sip song, enz.; de 13e nadert met rasse schreden. Maar eerst nog even fluitend! over de River Kwai en dan naar naar Ko Phi Phi (Phi Phi Le en/of Phi Phi Don?). Daar zal het prettig zijn je schoenen uit te kunnen doen. Nog heel veel plezier en blijven GENIETEN!

L, DK, LD.

PS Heb al vast een gat in de tuin gegraven; dan is de overgang niet zo groot...

• 20 November 2006 - 16:38

Petra:

schimpie!!!!
    ik denk dak wel kom de 15e, moet wel ff kijken of ik dan kan goed? ;)
    geniet van de laatste weken!!want voor je het weet zit je weer hier in het koude kikkerlandje!
    dikke kus

• 21 November 2006 - 07:37

Jose:

Hoiiiiiiiiii!!!
    Leuk om alles te lezen hoor! Wij zitten nog in Chiang Mai en willen vrijdag richting Pucket en de eilanden dus wie weet misschien tot snel!

Dikke knuf Jose