Harbour Bridge!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu Harbour Bridge!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

Harbour Bridge!!

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

17 December 2005 | Australië, Sydney

Hallo Allemaal,

Alles goed daar in het koude Nederland? Ik hoorde dat het daar sneeuwde!! Lekker hoor. Het is hier bloedheet.

Vandaag heb ik met José, Mariska en Marloes een rondje Sydney gewandeld. Geen voeten meer over natuurlijk, maar wel de Harbour Bridge en het Opera House gezien. Echt geweldig en groot ook. Ik voel me echt heel klein in de grote stad. Alles is hier hoog en groot. Maar de brug en de opera dus. Die hebben we gezien en goed ook. Vlakbij is een parkje waar niemand was dus daar hebben we haast de hele middag gelegen.

Vandaag maar eens naar de Hungy Jack's geweest (burger king) Maar ook even voor Pappa en Mamma, heb vandaag ook een appel op en een nectarine en druiven. Dat was de lunch in het parkje bij Harbour Bridge. En de vitamine pillen worden ook nog steeds elke dag geslikt. Ik kom waarschijnlijk gezonder terug ;)

Vandaag zijn we ook naar een ander hostel verhuisd. Oei dat was even iets minder. We kwamen op die kamer aan. Lagen er 3 jongens in bed en stinken stinken overal rotzooi, wc vies echt zo goor. Je kan wel begrijpen dat we dat allebei niet zo leuk vonden dus zijn we terug gegaan naar de receptie en hebben we een kamer gekregen met alleen maar meiden. Stukken beter en een super douche.

Krijg hier niets mee van die rellen hier in Sydney, maar hoorde dat de standen morgen allemaal afgesloten worden. Dus dat wordt morgen geen strand.

Benny ik hou van je hoor!!!! (hihi)

Meer verhalen volgen!! Hele dikke kus Annelies

• 17 December 2005 - 12:15

NimroD:

he liefje! ik ben lekker de eerste! komt omdat ik jou het liefst vind! zoo dus je doet je ding daar wel he? lekker zonnen en hossen he! daar houdt liesje wel van hoor! houd ons op de hoogte als je gekke dingen meemaakt he want juist die dingen willen we horen!
    kus enzo

• 17 December 2005 - 12:31

Glurkie:

Tja, dan ben ik deze keer maar even nummer twee;)
    Jij in de bloedhitte, en ik in de sneeuw.. wat een verschil. Jammer dat de stranden morgen dicht zijn, anders was ik zeker even komen zwemmen! Maar er zijn vast genoeg andere dingen die je kunt doen in die grote stad. Heel veel plezier, en geniet ervan!
    -X-

• 17 December 2005 - 13:15

Mam:

ha globetrotter,
    Goed zo, weg met die vieze knullen. Nog geen week weg en al zoveel gezien. Leuk de foto's van jullie in het vliegtuig en in Sydney! En je laat al voor je koken.Niks mis mee. Veel plezier en de groeten voor iedereen. Liefs!

• 17 December 2005 - 13:45

Petra:

welke foto's?? wil ook foto's zien :P khou ook van jou!!en mis je nu al..kheb liever dat je heel erg geniet!en tot nu toe gaat dat goed!dikke kus

• 17 December 2005 - 18:19

LD:

Weer een leuk stukje en bovendien mooie foto\'s op de site van José! Hier alles ok. Heb vanmiddag pindabolletjes opgehangen voor de gevederde tuingasten. Hebben ze wat te eten. Over eten gesproken; goed dat je aan de vitamientjes denk, maar zag ik bij jouw bord spaghetti nu een watertje of een BIERTJE staan? Denk erom: big brother is watching you! Zojuist heb ik je een mailtje gestuurd, dus ga die maar lezen. Veel plezier en... smeer je goed in tegen de zon. Liefs en een dikke kus, LD.

• 18 December 2005 - 12:46

Daniëlle:

He Annelies, ik hoorde van Wendy dat je in Australië zit, echt tof. Ik blijf op de hoogte via je website en zie je weer in Holland over 7 maanden.
    Veel plezier -x- Daphne

• 20 December 2005 - 10:29

Rieke:

Hoi lies, vanuit een grauw rotterdam wil ik je hele fijne kerstdagen toewensen. en natuurlijk een goed begin van 2006. Dat begint bij jou eerder dan hier,hè.groetjes en tot mails, rieke

• 20 December 2005 - 12:02

Je Dinnetje:

Ik mis je wel hoor Annelies in de ski-hut, lekker bouncen op zaterdagavond.

Je weet wel