Een week van huis!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu Een week van huis!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

Een week van huis!!

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

20 December 2005 | Australië, Sydney

Hallo Allemaal,

Ben alweer een week van huis en om eerlijk te zijn mis ik het helemaal niet. Heb het hier super naar mijn zin en doe alleen maar leuke dingen.

Vandaag zijn we met een bus door de stad gereden. Met een gids. Met z'n alle over de Harbour Bridge gelopen, niet over de bovenkant maar op het voetgangers gedeelte. Een super uitzicht op het Opera House.
Daarna naar Manly beach, zo'n lekker wit strand met heel blauw water en alleen maar surfers. Ook nog een tochtje gemaakt met een geweldig uitzicht op de skyline van Sydney.

Donderdag ga ik een uitstapje maken naar de Blue Mountains. Alleen maar natuur en heel veel wandelen.Ook kans op Kangaroes. Wow. Foto's en het verhaal erover zullen er vrijdag waarschijnlijk op staan.

Vanavond hebben we weer met een hele groep gegeten. José, Marloes, Mariska en ik hebben gekookt en weer heel gezond. Het staat op video dus heb bewijs.

Vanmiddag toen José en ik terug kwamen van de tour door Sydney hadden we zo'n dorst dat we een pak melk gedronken hebben, wat was dat lekker zeg. We gingen er nog net niet van loeien, maar wow wat lekker.

Het is hier nu kwart over 1 's nachts bij jullie kwart over 3 's middags! Ik ga er weer vandoor, hier nog even een feestje bouwen!!

He grote broer van me!! De foto's waren leuk he!!

Dikke kus Annelies

• 20 December 2005 - 14:20

Glurkie:

Veel plezier, en laat ze daar maar eens zien hoe Nederlanders hossen;)

X

• 20 December 2005 - 14:22

Matthijs:

Yo Annelies, de foto's waren super!!!!!!!!!!!!!

• 20 December 2005 - 14:43

Mam:

Geweldig leuk daar.Des te beter! Foto's zijn super.Zetten jullie Sydney maar eens flink op z'n kop.
    groeten!!

• 20 December 2005 - 15:38

LD:

Hey Annelies,
    Jullie laten ook geen "high light" onbezocht; houen zo!
    Ook de verscheidenheid aan drankjes (watertje, biertje?, wijntje en... koeiensapje)neemt gestaag toe. Dat uitstapje naar de Blue Mountains is ook niet verkeerd; weer eens wat anders dan Quackjeswater of de Tenellaplas.
    Gelukkig rusten jullie lekker uit en gaan jullie, na het Hollandse hossen, uren (zeker wel 16!) voor het donker wordt slapen...
    Maak nog veel foto's en laat ons mee genieten. Veel plezier met elkaar.
    Lieve groeten,
    LD.

• 20 December 2005 - 19:41

Bartje:

heeyy liesje,
    wat gaaf dat er nu foto's bijkomen... ooo wat krijg ik ook dat gevoel weer, dat ik daar liep. Wil ook weer terug.... blijf genieten van elke seconde... en idd. raar maar waar, je mist dat koude kikkerlandje niet zo heel erg he. als je daar bent.
    have fun.. ciao kus bartje

• 21 December 2005 - 18:47

Benny:

geweldig alle foto's!!heel blij om ze te zien!Fijn dat we zoveel mailen!!mis je xxxxxxxxxxxxxxxxx