Kangoeroes - Reisverslag uit Sydney, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu Kangoeroes - Reisverslag uit Sydney, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

Kangoeroes

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

22 December 2005 | Australië, Sydney

Hallo,

Daar ben ik weer. Net terug van een flinke tocht door de bush. Ben vandaag naar de Blue Mountains geweest. Ja het klinkt afgezaagd omdat ik het elke keer weer zeg, maar ook dit was geweldig.
We zijn er met een busje naar toegegaan. Bepakt en bezakt. Rugzak op, voldoende water en staart in mijn haar en een zonnebril op en natuurlijk goed ingesmeerd.
Bij de eerste stop kwamen we ze al tegen......KANGOEROES in het wild. Zo raar om te zien dat die daar gewoon rondlopen. Ook vlogen er overal papegaaien. Heb natuurlijk weer heel veel foto's gemaakt maar die volgen nog.
Verder veel watervallen gezien. En natuurlijk ook the three sisters.

Morgen voor het eerst naar het strand. Echt bakken, maar dan wel om de 10 min insmeren met factor 30, dat gat hier in de ozonlaag is niet al te best voor je.

En kerst hier. Hoor van iedereen leuke verhalen over een kerstdinner enzo en hier kan het me allemaal nog niet zo goed voorstellen. We zijn wel aan het regelen om met z'n allen te koken met kerst, maar het echte kerstgevoel heeft niemand hier echt.

Ik ga er weer vandoor. Even een vriendinnetje troosten die het even moeilijk heeft!!

Hele dikke kus Annelies

• 22 December 2005 - 14:03

Glurkie:

Nou nou, jij maakt wat mee zeg. Geweldig allemaal. En je hebt natuurlijk alweer helemaal je POrtugal kleurtje terug, terwijl ik steeds witter word! Heel erg veel plezier met alles kanjer! Geniet ervan.
    -X-

• 22 December 2005 - 18:45

Mia De Bordes:

Hallo Annelies, Daar heb je die oude ex-collega van je moeder weer. Wat heerlijk dat je het zo naar je zin hebt.Singapore zelf nog in geweest?(your my friend;make you a nice price!) Natuurlijk mis je Nederland niet. Misschien wel wat familie en vrienden, maar verder.... het is allemaal zo ver weg! Gezellig zo'n grote groep bij elkaar en ook leuk voor de Kerst. Zal wel raar voor je zijn in die hitte;althans het kwam bij mij altijd erg onwezenlijk over.Ik vind het heerlijk al je verhalen te lezen en volg je dan ook op de voet, want Australië staat hoog op onze reislijst.Wens je dan ook alvast heel fijne feestdagen en heel veel plezier met al je leeftijdgenoten en alle mooie natuur en spannende ontdekkingen. Feest ze en ik kijk alweer uit naar je volgende verslag en foto's.

• 23 December 2005 - 07:00

Marianne Elsenburg:

Hoi Annelies,

Ik sluit me geheel aan bij de vorige schrijfster!!! Ik geniet van je verhalen. Vorig jaar waren wij met de kerst in Kaapstad. Vreemd om kerst in je korte broek op het strand te vieren! Hele fijne kerstdagen en maak er een bijzondere jaarwisseling van! Groetjes en tot mails! Marianne

• 23 December 2005 - 09:44

NimroD:

over kanggoeroes gesproken, sander en ik hebben behoorlijk gestuiterd gisteravond. of was het de bedoeling dat alleen jij ons op de hoogte hield van jouw avonturen? je moet natuurlijk ook weten wat wij allemaal doen he! nou sander en ik gisteravond naar beurs, vriend v sander achter bar dus drank geen probleem, volop druk, gek gedanst, o ja en nooit snachts naar tel aviv gaan voor mid night snacks man wat een klote service! gekke avond zeg! ok dan op naar de rest van dit heerlijk lange kerstweekend!
    peace y'all!!!!

• 23 December 2005 - 09:48

NimroD:

spelfout

• 23 December 2005 - 13:35

Samantha:

ik ben samantha.is het koud.ik zit in de klas van Ella in groep 5.of is het warm of koud.op school is het leuk dan in groep 5 en jij. doei groetjes van samantha

• 23 December 2005 - 13:35

Eusa:

hoi, Annelies
    ik ben eusa .en ik
    ik heet elsa ,maar je schrijft mijn naam op z,n Portugees.
    heeft u een leuke vakantie .
    ik heb het leuk met juf Ella.

groeten van Eusa .
    doei!!!

• 24 December 2005 - 19:40

LD:

Geweldig dat je het DU geweldig vindt! Wij genieten dan ook mee. Ben benieuwd naar de foto's; zeker naar die van "de drie gezusters". Van waar die naam? En, niet jaloers zijn op onze kerstdinners. Jullie zien kangoeroes in levende lijve; wij hooguit een stukje ervan en dan nog wel verpakt in het koelvak van de supermarkt...
    Blijf genieten! Liefs, LD.