Home sweet home!
Door: Annelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
06 April 2006 | Australië, Sydney
Gister aangekomen in Sydney! Voelt goed om weer "thuis" te zijn. Iets kouder dan ik verwacht had, maar ach we hebben niet te klagen.
We hebben een goede vlucht gehad. Ik zat bij het raam en kon de vleugel zien. Af en toe beetje turbulentie, heerlijk. Ook nog even zo erg dat zelfs de stewardessen moesten gaan zitten. Zat net met een bord eten voor mijn neus, maar heb er toch nog van kunnen genieten. Goed zicht op de vleugel die dan zo lekker heen en weer gaat. Geweldig! :) Vele zullen het niet met mij eens zijn. Jose ook niet die zat met d'r hoofd tussen d'r benen van angst. Maar helaas kan ik alleen maar genieten van turbulentie. (klachten hierover, dan moet je bij mijn vader en moeder zijn die hebben me geleerd om nergens bang voor te zijn en overal zoveel mogelijk van te genieten;))
Verder gewoon een mooi uitzicht over de bergen van Nieuw-Zeeland en later alleen maar wolken. Tijd genoeg om na te denken hoe mijn reis door Nieuw-Zeeland was. Heb geloof ik in 1 maand nog nooit zoveel leuke dingen gedaan en mooie dingen gezien en zoveel leuke en bijzondere mensen ontmoet. Afscheid nemen was dan af en toe ook best even moeilijk. Raar dat je in soms maar een paar uur tijd zo goed met iemand om kan gaan, alsof je iemand al jaren kent. Kortom de maand dat ik het meest gelukkig ben geweest. Heb me geen seconde ellendig gevoeld of druk gemaakt om dingen en voelde de hele dag een vlindertje door mijn buik vliegen van geluk. Dat je zo happy kan worden van een kopje koffie drinken in het zonnetje, vaak dan wel uitzicht op een berg met besneeuwde toppen maar dat even terzijde. Dat ik dit allemaal gedaan heb, geweldig!! Wat heb ik hier van geleerd. Meer genieten van de kleine dingen als ik weer terug ben in Nederland want het is niet allemaal zo van zelfsprekend. Ja dit is even een wijze les van mij.
In Sydney gaat het echte leven weer beginnen. En is het dromen even voorbij. We zijn opzoek naar een appartement en vooral niet onbelangrijk een baantje. Dat is dan ook echt nodig. Nieuw-Zeeland leek dan wel een droom, maar wel een dure. Heb ook wel weer zin om te werken. Weer een beetje regelmaat en natuurlijk het belangrijkste de centen.
Veel mensen die we in Nieuw-Zeeland ontmoet hebben komen ook weer naar Sydney dus allemaal erg gezellig.
Helaas voor de mensen die dachten dat ik over 2maanden alweer naar huis zou komen.... voorlopig ben ik hier nog wel even. Heb nog lang geen genoeg van het reizen en wil nog zoveel mogelijk zien nu het kan. Hoe zou het zijn om je verjaardag in de zomer te vieren??
Tot de volgende keer!
Dikke kus Annelies
Ps. Ik ben jullie nog niet vergeten hoor!
07 April 2006 - 07:57
Mam:
Je bent nogal wat van plan.Maar dan heb ik nog genoeg tijd om te sparen voor je verjaardagscadeautje! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad in N-Z. Zoiets vergeet je niet meer.Nu komt er eindelijk gerechtigheid,jij een beetje minder weer en wij hopelijk eens zon.
Is het weer fijn op je thuisbasis te zijn ? Hopelijk heb je snel werk gevonden. Gr. van ons uit Hellevoetsluis.
Tot ziens over???????? -
07 April 2006 - 09:22
Matthijs:
Yo emigrant, aardig gek dat je je verjaardag misschien in Australië gaat vieren, jij bent toch ergens in december jarig?
Have fun Matthijs -
07 April 2006 - 10:31
Sander:
Nee!!Is dit jouw 1 april grap? Hmmmz meestal begin je met het slechte nieuws he ;) Ik kom wel even langs met je verjaardag. Kan ik je eindelijk een kangaroe en wombat cadeau geven voor je verjaardag! -
07 April 2006 - 19:22
Benny:
december?? :( -
08 April 2006 - 08:42
Kroeltje:
wat tof dat je het zo naar je zin heb daar ,maar 1ding zal je toch wel missen dat is het kroelen met petra en mij in de ski hahahah have fun en genieten dat vind ik een super motto maar dat doe je genoeg zo te lezen.x -
09 April 2006 - 13:32
Victor:
hoi hoi ik zou graag met je willen ruilen hoor,ben gister naar SKIHUT feest geweest in Zuidland,dat was echt super gezellig,enne om effe terug te komen op die dolfijnen,ik heb vroeger ook met dolfijnen gezwommen in Marine land in Spanje,dat is inderdaad super gaaf.Waneer ben je eigenlijk jarig? XXX Victor -
10 April 2006 - 10:17
LD:
3.47.50
Het kan er meen door.
Matthijs is ook al in training: al twee keer de tuin op en neer! Immers, je moet voorzichtig beginnen. Hij wil 'm
over 2 jaar ook lopen. Lopen we dan met z'n drieen!? Is weer eens wat anders dan ski-diven of gletsjers oversteken.
Liefs, DK, LD. -
11 April 2006 - 13:59
Lisa:
Hoi Annelies,
Ik MOET nu iets op je site zetten, dus vooruit dan maar. Ik kan nooit leuke berichtjes verzinnen, daarom schrijf ik ook nooit in José d'r gastenboek... Jullie maken zoveel leuke dingen mee, en ik zit maar zielig te leren voor tentamens... Ik vind wel dat jullie zo lang moeten blijven tot je alles gezien heb wat je wilde zien, anders is het zonde. Dus dan moeten jullie nu maar gauw werk vinden, zodat jullie lekker veel geld kunnen verdienen. Nou, ik weet niks meer hoor, dus ik ga weer stoppen. Oja, ik moest nog Hé Bolle Kanarie tegen je zeggen van José... Volgens haar vind je dat leuk...
Doei, en nog veel plezier!
Groetjes, Lisa
PS; vliegen is niet leuk en turbulentie al helemaal niet! -
11 April 2006 - 19:56
Floor:
Annelies! Wat cool al je verhalen en foto's en walvissen en dolfijnen! DAMN! Te cool! En ik zit hier gewoon weer volledig in de SPSS-berekeningen.. zucht..
Geniet nog heeeeeel erg en doe Sydney de groeten! En Jose natuurlijk ook ;) xxx -
13 April 2006 - 11:17
Liesbet:
Hoi Annelies,
Ik volg je berichten regelmatig. Hartstikke gaaf hoor. Geniet er lekker van.
Groetjes
Liesbet (TUI)