PASEN!!
Door: Annelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
14 April 2006 | Australië, Sydney
*******VROLIJK PASEN*******
Hoop dat iedereen leuke dagen heeft. Geniet van die ene vrije maandag.
Wij gaan morgen naar de Easter Show hier in Sydney. Weet niet precies wat het is, geloof soort van kermis en verder zien we het wel. Zondag komen de jongens uit Merrigum Pasen bij ons vieren. Ze zijn allemaal nog nooit in Sydney geweest dus wij kunnen de Australiers als echte hollanders Sydney laten zien!
Verder gaat nog alles goed. Het apartement bevalt goed. Gister dvds gehuurd en vanuit bed gekeken. En ik ben weer aan het sporten. Er zit een sportschool in het gebouw! Want zoals iedereen wel gezien heeft ben ik lekker bol geworden! Hihi!
Tot Snel!
Dikke kus Annelies
14 April 2006 - 04:50
Jurgen:
Vanuit Perth: Vrolijk Pasen!! -
14 April 2006 - 05:54
Marianne Elsenburg:
Hoi Annelies,
Prettige Paasdagen. Leuk dat je zo geniet! Hier is het te koud voor de tijd van het jaar! Een schraal zonnetje en regelmatig een buitje. Hartelijke groet, Marianne Elsenburg -
14 April 2006 - 07:02
Mam:
Ha meid,
Gezellige dagen met iedereen hoor.Moet voor Mattijs nog eieren verstoppen.Amuseer je.Dag bolle. gr. -
14 April 2006 - 07:42
Petra:
Vrolijk Pasen!!heb goster op school paaslunch gehad, was erg leuk!!hoop dat het hier ook snel lekker weer gaat worden, want schiet nie op zo!!paaskaart is onderweg ;)!!laf joe xxxxx -
14 April 2006 - 08:24
Sander:
Hé paasei!
Fijne paasdagen en niet te veel chocoladepaaseitjes eten want dan wordt je alleen maar boller :p
geniet er maar van dat de paaseieren onder je neus smelten! Kus -
14 April 2006 - 09:13
Victor:
Dat bolle valt wel mee hoor.Al je snoep zal wel nu op zijn dus het wordt binnenkort weer tijd om opnieuw wat lekkere dingen op te sturen,ik kan moeilijk een krop sla of een winterwortel naar Australie opsturen hahaha Nog een vrolijk pasen XXX victor -
14 April 2006 - 11:01
NimroD:
he meisje jij ook fijne pasen enzo! dit koorknaapje gaat zondagavond paaseieren verstoppen! gaan jullie dat daar ook doen? we gaan heel veel drinken zodat we maandag niet meer weten waar we ze verstopt hebben en dan gaan we zoeken haha! geniaal he?
die mark heeft soms wel eens goede ideeen!
he liesje ik wilde nog wat vragen, op welk nmr v pleinweg woonde je nou? je woonde toch vlak boven de zeeman ofzo? volgens mij woont mijn vriendinnetje nl echt vlak erboven haha toeval hoor! ga je daar wel weer wonen als je terug komt uit australie?
veel plezier en niet teveel eieren eten want dan krijg je een eihoofd!
kus enzo -
14 April 2006 - 19:44
Kroeltje:
He hallo,vrolijk pasen en een kilootje meer of minder maak het uit als je pret heb!!ennuh nog de orbi en urbi luisteren van de paus?bedankt voor de bloemen uit nederland!!wat zeg tie over Sydney?De aan de dangeroes?liefs je kroeltje xxx -
14 April 2006 - 23:20
Loes:
Hele fijne dagen rietje!
Groetjes en een dikke kus vanuit de Whitsundays! xx -
15 April 2006 - 04:38
Markie, Markus, Mark Of Jose:
He wijfie, it's me!!! Heb al lang niks laten horen dus het werd weer eens tijd. Ik ben blij dat je het zo naar je zin heb en ik heb het ook nog steeds onwijs naar mijn zin met JOU, haha. Je zit nu naast me op de computer dus spreek je zo wel weer he.
Kusss markie, markus, mark, jose -
15 April 2006 - 08:12
Tante Leny:
Hoi, fijne pasen,bedankt voor de kiwi op de fridge,prijkt al op de deur,be happy and keep going strong,dikke kus. -
15 April 2006 - 08:12
Ciao Matthijs -
15 April 2006 - 16:33
LD:
Hey Berry,
Dertien minuten, even afkoelen, twee roodborstjes, voorzichtig pellen en dan... kleine schepjes.
Vrolijk Pasen!!!
Liefs, LD. -
16 April 2006 - 20:08
LD:
Hey Berry,
Hier is de hulpdienst.
13 minuten = 13 minuten! Niet meer en niet minder!!
Geldt natuurlijk wel voor een middelgroot ei van een scharrelkip. En als ze je nu nog niet geloven, stuur ze dan maar langs om het met eigen ogen te aanschouwen.
L + DK, LD. -
21 April 2006 - 15:54
Benny:
jaaa...het zonnetje schijnt hier ook :)