Western Australia - Reisverslag uit Perth, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu Western Australia - Reisverslag uit Perth, Australië van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

Western Australia

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

05 September 2006 | Australië, Perth

Hallo Allemaal,

Na een trein reis van 39 uur ben ik/ zijn wij zaterdag in perth aangekomen. Erg vermoeid hadden we het vaagste/ranzigste/vreemdste hostel ooit gekozen. Het was voor ons een makkelijke keuze want ze stonden ons op te wachten op het station. Daar aangekomen gelijk besloten dat we maar 1 nacht zouden blijven en vervolgens de andere dag naar een super hostel gegaan. Waar ik miss france tegenkwam waar ik mee samen werkte bij Cafe Tonic. Wat is Australie toch klein.
Perth is echt een super stad. Doet me een beetje aan Rotterdam denken, de gebouwen, het centrum en de rivier die er doorheen stroomt. Voel me dus helemaal thuis.
Morgen vertrekken we weer uit Perth. We hebben een camper gehuurd. Op www.backpackercampervans.com.au kan je kijken welke het is en dan de nomad 2-3. Ja wat een luxe. We gaan met de camper langs de Westkust en de Zuid-westkust crossen. Heb er echt heel veel zin in. We gaan weer zoveel zien dus wees voorbereid op mijn verhaal van deze reis. We beginnen met de West-kust, daar is het weer op dit moment nog erg goed. Zonnig en warm dus. Daarna de Zuid-westkust waar het ongeveer 10 graden is. Heb een muts gekocht, denk het hem wel nodig te hebben na 10 weken lang de 35 graden van Darwin gewend te zijn.
Morgen halen we de camper op en gooien we hem helemaal vol met lekkere dingen. En dan gaan....
Het internet is daar niet zo goed geloof ik dus het is even wachten op mijn volgende verhaal.

Tot de volgende keer maar weer!
Dikke kus Annelies!

P.s Wat is het toch super om met een kok te reizen, maar buiten dat is het erg gezellig!

• 05 September 2006 - 14:57

LD:

Hey Berry,
    Een goeie reis door west en zuidwest OZ. Trap THE NOMAD maar flink op z'n staart. Is de fridge goed gevuld? Zal wel even wennen zijn aan de lagere temperaturen. Veel plezier en GENIET ervan!
    GACD, L, DK,
    LD.

• 06 September 2006 - 14:13

Matthijs:

He Annelies, geinig om met een camper verder te reizen, zier er ook goed uit. Je weet wanneer ik jarig ben en ik verwacht dat je iets (groots) opstuurt, ik reken op je.

Ciao Matthijs!

• 06 September 2006 - 14:13

Matthijs:

Ciao Matthijs!

• 06 September 2006 - 20:26

Loekie:

Hey meissie! Leuk verhaal weer! Je hebt weer zat gezien! De Westkust had ik ook nog graag willen zien, maar daar had ik helaas geen tijd meer voor. Ik ben inmiddels ook begonnen met mn werk hiero en bevalt goed! Geniet er daar nog maar van, want hier is alles zo snel weer normaal!! Vergeet niet de groeten te doen aan Joost. Gr, xx Loek

• 08 September 2006 - 04:57

Jose:

Hoiiiiiiiiiii,

Leuke foto's!! Die hoed staat je goed hoor! Echt super dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Met mij en Loes gaat het ook prima, wij zitten nu lekker te bibberen in adelaide ;-)

Enjoy!!! Dikke kus Mark

oja nu kan ik het ook zeggen GAJ (groetjes aan Joost)

• 01 Oktober 2006 - 15:15

Petra:

mag ik een hint???

• 05 Oktober 2006 - 00:02

Annoniem:

Hey ik heb je site gevonden. Leuk allemaal, Rick groet jullie.