Jaws!!!!
Door: Annelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
29 November 2006 | Thailand, Bangkok
Hoe is het met jullie? Hier erg warm!!
Allereerst wil ik Evelien (eef) even feliciteren want die is vandaag 24 geworden..nou hier komt ie dan hoor.....GEFELICITEERD!!!!! Ik drink op je vanavond! Ei ei ei en we zijn zo blij want Eef is vandaag jarig en dat vieren wij, ei ei! En voor morgen alvast Tante Hanneke!
Jullie zitten waarschijnlijk niet te wachten op weer een verhaal waarin alles geweldig, super en zo mooi was. Mijn insperatie begint om eerlijk te zijn ook een beetje op te raken. Waarschijnlijk zitten jullie nu een keer op een gebroken been te wachten, aanval door een haai, gebeten door een zwerf hond, achtervolging door een ladyboy of dergelijk, maar helaas het word toch weer iets in de oude stijl.
Maar Phi Phi, echt HET eiland om te relaxen. Dat zijn we dan ook volop aan het doen. Er is hier alleen strand en alcohol dus opzich vermaken we ons hier prima. Marloes en Jose zijn hier ook nog 2 dagen geweest. Lekker gegeten met z'm alle en weer bij gepraat over van alles en allemaal tot de conclusie gekomen dat we erg uitkijken om naar huis te gaan.
Gister ben ik samen met Joost en Rick naar Longbeach gegaan. Echt een super stand. Je kan tot 10 meter de bodem nog zien en overal zwemmen vissen. Verder daar op een stoel gelegen en ook toen kwam het missen van thuis weer naar boven want we hebben het de hele dag gehad over de Nederlandse Showbizz masters zoals Henny huisman, Ron Brandsteder, Rolf wouters, Andre van Duin en Jos Brink. Daarna gezongen. Nummers van Willeke Alberti, Herman van Veen (daar was Rick trouwens echt goed in), Imca Marina, Zangeres zonder naam enz enz.
Vandaag ben ik met Rick gaan duiken. 2 duiken gedaan en echt (ja daar komt ie weer) zulke mooie dingen gezien, het was echt super. Zoveel vissen. Zat steeds midden in een schol verder nemo's, kreeften, van die vissen die zich met van die stekels kunnen op blazen, waterslang, Morene enz enz. We konden tussen de 2 duiken door even snorkelen en toen hebben we 7 haaien gespot. Wow en ik was niet eens bang! Ze waren andere halve tot 2 meter lang. Echt gaaf om te zien. Ik had me na de keer in het great Barrier reef voor genomen om mijn bril nooit meer vol te laten lopen met water, helaas mijn bril was constant half gevuld met water. Maar ach dan zie je ook nog genoeg.
Onderwater waren de gevolgen van de tsunami nog wel te zien. Er waren stukken waar al het koraal dood was. Op het strand en in het water vinden we af en toe een stuk asvalt of een tegel. Er zijn nog veel noodhuisjes en overal wordt nog druk gewerkt aan de wederopbouw. Er liggen nog steeds kinder in het ziekenhuis en dat voor te stellen dat het alweer bijna 2 jaar geleden is.
Het water heeft hier tot aan de daken gestaan. Het hele eiland was overspoeld. Aan de mensen merk je niets, iedereen gaat hier gewoon verder met z'n leven. Terwijl ze zoveel zijn verloren. Erg raar gevoel als je naar de foto's kijkt en er overnadenkt dat dit eiland zo getoffen is en wij hier weer de toerist uithangen.
We blijven hier nog tot 3 december. Kan niet wachten tot 2 december, hoe zou het zijn om je verjaardag in de zomer te vieren?? Dat horen jullie snel!
Dikke kus Annelies!!!!
29 November 2006 - 15:38
LD:
Hey Berry,
"13 minuutjes" komen steeds dichterbij... Maar voorlopig nog 13 dagen GENIETEN tot aan de dag van vertrek. En wat denk je van 2 december: feesten onder de tropenzon!
L, DK, LD. -
29 November 2006 - 16:38
Benny:
dikke party 2 december!!!ik ga het voor je vieren!!dikke kus -
01 December 2006 - 12:58
Mam:
Super verhaal! .Steeds weer nieuwe belevenissen. gezellige oudejaarsavond, nog 4 uur voor je jarig bent. Ik bel je morgen!
gr. van hier. -
01 December 2006 - 16:52
LD:
Lieve Berry,
Het is bijna zover: 24 jaren als wereldburger op deze wereld.
VAN HARTE GEFELECITEERD!!Het betekent dat je straks aan je 8768e levensdag gaat beginnen. Dat er nog HEEL, HEEL, HEEL, VEEL mogen volgen!
Liefs, DK,
LD.
PS 1
Er is een e-card onderweg.
PS 2
Ik bel je.
01 December 2006 - 17:18
Matthijs:
Yo Annelies, gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
02 December 2006 - 05:56
Jose:
Joehoe!!!! 24!!
Wijfie vanaf de andere kant van Thailand van harte gefeliciteerd, maak er een superdag van!! Veel plezier!! Dikke kus
Jose -
02 December 2006 - 06:44
Loes:
Happy Birthday to you.. Happy bithday to youououou!!! Gefeliciteerd rietje! Geniet van de hele dag en natuurlijk van alle laatste dagen in Thailand!
Dikke verjaardagskussen van mij! -
02 December 2006 - 11:24
Familie:
Annelies,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wij wensen je een gezellige dag. Hartelijke groeten. -
02 December 2006 - 12:43
Sander:
Gefeliciteerd met je verjaardag! Je ligt zeker met een cocktail op het strand? Beter dan hier die vrieskou....!
Groetjes Sander
02 December 2006 - 12:47
Mam:
Ha vrouw,
Van harte gefeliciteerd!! En nog een heleboel jaren erbij.Maak er wat van vandaag! De uitnodigingen voor 15 dec. zijn de deur uit.
Ik begin af te tellen, het wordt nu spannend!
Gr. en tot ziens hoor, ik kan niet wachten tot je er weer bent.
Liefs!! -
02 December 2006 - 15:22
Loekie:
Annlies!! VAN HARTE GEFELICITEERD maar weer. Ik ben *zucht* jaloers op jullie verhalen daaro...gezellig met zijn allen bij elkaar...echt super! Duiken is ook echt helemaal geweldig. Geniet van je verjaardag en van de laatste 2 weken, want dan is het echt over!!
Kusjes,
Loek -
02 December 2006 - 15:58
Benny:
GEFELICITEEEEERD!!!!
Als je terugbent gaan we het vieren!!xxxxxxxxxxxxxxx