Verjaardag!!!
Door: Annelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
03 December 2006 | Thailand, Bangkok
Iedereen heel erg bedankt voor alle leuke berichten, smsjes, mailtjes en telefoontjes voor mijn verjaardag! Ik heb me hierdoor echt heel erg jarig gevoeld!
Toch was het wel een beetje vreemd, geen kou, regen, donker weer!!
Joost had 's ochtends taart gehaald en waar anders dan op het strand konden we dat eten. Echt super! Verder heeft hij me geloof ik elke minuut gefeliciteerd. Gebrek aan verjaardagsgevoel had ik dus helemaal niet!!!! Mijn verjaardagskado van hem waren van die eetstokjes met een zilveren longtailbootje erop. En een dag in een longtailboot allemaal eilandjes af! Wow!!! Eerst snorkelen, weer heel veel vissen gezien en daarna naar Bamboo Island. Dat was echt heel mooi. Het water was zooooooo blauw en het strand was net sneeuw. Hier gezwommen en gelunched. Dat ik zo mijn verjaardag kon vieren. Leek echt wel of ik mijn verjaardag vierde in het paradijs. Verder nog een paar keer gesnorkeld en lekker op het strand gelegen. Ook het strand van The Beach, de film met Leonardo DiCaprio. Erg mooi.
's Avonds hebben we luxe gegeten. Was echt lekker maar voor de thaise begrippen prijzig. Had toe creme brulee, voor wel 2 euro. Lekker een fles wijn enz enz.
Had weer eens een steak gegeten.
Medium. Joost had Duck ook Medium. Toen we daar weggingen voelde we ons allebei niet helemaal super. We hadden zoiezo te veel gegeten dus besloten om maar even op bed te gaan liggen. Was 9 uur en ging niet helemaal zo goed. Toen mijn vader me om 10 uur belde om me te feliciteren was ik geloof ik al in diepe slaap en heb ik niet zoveel van het gesprek meegekregen. Sorry. Maar ja de andere ochtend moesten we de prijs betalen voor onze medium steak en duck en hebben we dus moeten vechten wie er steeds als eerste naar de wc mocht.
De dag ervoor hadden we mijn "oudjaarsdag" gevierd. Met kreeft, king prawns en cocktails. We bestelde er steeds gelijk vier, de mensen van de cocktailbar waren erg verbaasd en moeten erg grappig lachen op z'n thais. Toen we er later allebei nog 1 wilde vonden ze dat dus ook maar raar.
Maar mijn verjaardag dus goed gevierd!!!
We wilde vandaag eigelijk Phi Phi verlaten om daarna door te gaan naar Ko panhang ofzo, het eiland van de Full moonparty, maar toch maar besloten om hier te blijven. Geen zin om weg te gaan van dit relaxte eiland en ook geen zin meer op te reizen.
Vandaag dus weer een dag met niets moet en alles mag. Als iemand nog naar Thailand gaat, ga dan vooral naar dit eiland!
Het einde is nu echt inzicht! Tot snel!
Hele dikke kus Annelies!!!
03 December 2006 - 08:08
LD:
Hey Berry,
Toch wel heel bijzonder om je verjaardag "on the beach" te vieren.
Maar ja, the day after...
De meteorologische omstandigheden zijn hier totaal anders dan op 2x Phi. Wel prima omstandigheden voor de Kruiningergorscross van straks. Ik doe wel verslag. GENIET van je vakantie, want de 13e nadert met rasse schreden!
Wat moet er dan in huis zijn? Mail maar een boodschappenlijstje.
L, DK,
LD.
03 December 2006 - 08:59
Benny:
bedankt voor de foto's!
dan ga ik ook maar een keertje naar thailand..haha geniet van je laatste tijd daar!!!!xxxxxxxxxxxxx
03 December 2006 - 19:09
Mam:
Leuke foto's. Ik denk dat ik alsnog langskom. Wat een strand!
Tot gauw! -
05 December 2006 - 16:58
LD:
Hey Berry,
Houd je "Durian" in de gaten! Hij komt van de Filipijnen, via Vietnam (zuidelijk deel) naar Thailand.
GAJ, L, DK,
LD.
PS Waar blijft het boodschappenlijstje?!