Nog 1 week!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Annelies Riet - WaarBenJij.nu Nog 1 week!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Annelies Riet - WaarBenJij.nu

Nog 1 week!!!

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg Annelies

06 December 2006 | Thailand, Bangkok

Hallo Allemaal,

Het aftellen is nu echt begonnen. Eerst was het nog een jaar, toen maanden, weken en nu dagen. Over 7 dagen ben ik er weer. Joost en ik kunnen het alleen maar hebben over de kroketten, frikandelen en patatje met. En natuurlijk hoe het zal zijn om iedereen weer te zien. Maar eerst maar even de tyfoon overleven want die is geloof ik onderweg naar Thailand. Heb op internet van alles gezocht maar kan niet vinden waar hij verwacht wordt.

Vandaag gaan we Phi Phi verlaten. Na hier elke dag een super ontbijt gehad te hebben met een zacht gekookt eitje, volgens Joost hier TE veel gezwommen te hebben en veel in de zon gelegen te hebben zullen we het echt wel gaan missen. Dit was echt een super eiland!!! De foto's zullen jullie doen overtuigen. Onze laaste avond op Phi Phi hebben we dan ook goed gevierd. Een tijdje bij de baai gezeten met Brie en een spy wine cooler. (vergelijkbaar met een breezer, oei) Toen we ergens gingen zitten om wat te gaan eten ging het keihard maar dan ook keihard regenen. Alles liep onderwater en het riool kwam naar boven. Aangezien ze hier nog een openriool hebben was dat niet heel lastig. Je kan nagaan dat het hier op het eiland niet echt lekker rook. Toen de regen over was konden we weg waar we aan het schuilen waren. Het water zakte langzaam, maar het riool bleef vrolijk omhoog komen. Daar moesten we dus doorheen lopen. Lekker hoor. Je kan begrijpen dat we daarna niet echt trek meer hadden en ons maar opgesloten hebben in onze hotel kamer. Ach het was weer eens wat anders.
We nemen straks de boot naar Krabi. Morgenavond nemen we de nachtbus naar Bangkok. Daar hebben we nog 4,5 dag om weer aangevallen te worden door Tuk Tuk drivers en afgezet te worden door iedereen die naar je glimlacht, maar het aller belangrijkst...tijd om souvenirs aan te schaffen voor thuis.

En natuurlijk niet te vergeten is hier in Thailand alles SAME SAME BUT DIFFRENT!!!

Tot snel!

*Bruin brood
*Beschuit
*Tandenworst
*Hollandse prak
Dat was het geloof ik wel.

• 06 December 2006 - 05:28

Hey Berry,
    Wij houden "Durian" ook goed in de gaten!
    Goeie reis naar Bangkok.
    Tot volgende week!!!

• 06 December 2006 - 07:49

Jose:

He lieverds!

Nou dat was het dan, gisteravond Loes uitgezwaaid, vreemd hoor, op dit moment zit die ergens in Londen. Ik heb een aardige hotelkamer en een zwembad op het dak, relaxed. Zal nooit wennen aan die tuktuk-drivers en verkopers, ahhhh. Morgen inpakken en om 20.00 uur met de taxi. Het is me het jaartje wel geweest zeg, maar had niks willen missen! Jullie nog veel plezier en succes in Bangkok! En tot in Nederland ;-)

Hele dikke knuffel Jose

p.s. nu moet ik weer wennen dat iedereen me thuis Joppie noemt en geen Markie meer ;-)

• 06 December 2006 - 13:55

Rick:

Ik zij het toch dat jullie verliefd zouden worden op dat eiland! Ik ben er natuurlijk niet voor niets 3 weken geweest!
    Veel plezier nog in BKK en een goeie reis gewenst!!
    Rick groet u

• 07 December 2006 - 13:31

Nimrod:

gelukkig maar dat het nog maar zo kort duurt zeg

• 07 December 2006 - 17:12

Benny:

boerenkool met worst zaterdag??

• 07 December 2006 - 17:37

Siemerd:

Yo annelies,
    ik heb de wijn al 6 maanden koud staan maar je komt maar niet! gelukkig is het eindelijk zover volgende week, enne maak je maar geen zorgen wat hollandse pot zal je krijgen, en hoe! Het is zooo verschrikkelijk vaag dat je ons huisje nog nooit hebt gezien, ik kan t niet goed bevatten.. Ik hoop maar dat je je er een beetje thuis voelt wat ik neem bij deze maar even aan dat ons vaak komt bezoek, dat willen we erg graag! en er staat altijd een bedje voor je klaar! Maak je borst maar nat want we gaan flink loos in de vesting, enne wanneer ontmoeten we dude van je?? Het is geen hint hoor maar hoorde dat hij nogal goed in de keuken is :P
    Tot snel! xxx siemerd

• 08 December 2006 - 12:49

Loes:

Jaja Rietje.. Nog eventjes en je kan weer genieten van de hollandse dingen. Ik heb mijn broodje kroket alweer gehad.. hmmm zaaaalig. In ned is alles nog same same dus geniet nog maar even van different daar! Nog een paar dagen! tot snel!
    Dikke kus van mij

• 09 December 2006 - 10:48

Hey Berry,
    Ook de theeworst en de theebeschuitjes zijn aan het boodschappenlijstje (inmiddels LIJST) toegevoegd.
    Tot SNEL!!!!!!!!!
    LD.

Weersverwachting voor woensdag: zon 30%, regen 20%, temperatuur 9, wind ZW 4.
    WIJ zijn niet ontevreden over Edje, maar JULLIE?!

• 10 December 2006 - 07:16

Hey Berry,
    Boodschappenwensenlijstje voor het grootste deel afgevinkt. We zijn klaar voor ontvangst.
    NOG 3 DAGEN!!!!

• 11 December 2006 - 06:43

Jose:

Nou ik ben weer helemaal gewend hoor. Nu 3 dagen bij mijn ouders geslapen vandaag naar mijn eigen huis. Broodje kroket gegeten, langs de bios geweest (begin donderdagavond ;-), baby's vastgehouden (echt lief) en met vriendinnen en familie is het net of je niet ben weggeweest! Ik heb het wel alleen de hele tijd koud terwijl iedereen het nog zo warm vind ;-) Goeie vlucht en veel plezier met family and friends!! Dikke kus Jose

• 11 December 2006 - 12:27

Hey Berry,
    Je hebt al een cultuurschok meegemaakt. Wellicht volgt er woensdag een (kleinere) klimaatschok. Hier de "up-to-date" weersverwachting:zon 10%, neerslag 60%, temp 7-10 (scheelt toch zo'n 20 graden!), wind ZW 5.
    Je kan maar voorbereid zijn. Ben je dat wel?
    TOT HEEL SNEL!!!!!!!!!!
    L, DK, LD.

• 11 December 2006 - 20:49

Loes:

Lieve Rietje.. Nog maar 1 dag in Thailand en dan kan je weer genietenvan het koude maar gezellige NL! En de stompot, overheerlijke kroket, dropjes, etc etc!
    Veel plezier met het weerzien van je papsie, mamsie, frietje :>, rest van fam en vrienden en vriendinnen.. en natuurlijk wens ik je een hele goede vlucht met de roze boeing 747! Zelfs in de lucht heb ik netzoals op de westkust de lintjes verspreid! remember: you'll always remember Quantas! Als ik je weer zie dan spelen we even een spelletje kaarten hoor.. ze zijn nog warm :>
    Tot snel! Bij mij alles nog same same, heb geen nieuwe verhaaltjes!
    Daaaag Dikke kus van mij xxx

• 11 December 2006 - 22:42

Hey Berry,
    Je laatste S U P E R L A N G E dag ten zuiden van de evenaar. En dan die lange reis van BKK, via LHR, naar AMS. GOEIE VLUCHT gewenst!!! Wel lekker slapen onderweg, opdat je FRIS voet op Nederlandse bodem kunt zetten.
    Tot HEEL SNEL, tot op Schiphol!!!!!!!!!!!!!
    L, DK, LD.